El Sr. Postu serà el pregoner de les Festes de la Tardor de Lleida

REDACCIÓ
Publicat: 
09-08-2019
Actualitzat: 09-08-2019 18:53
Temps aproximat lectura Temps aproximat de lectura:
  • El Sr. Postu serà el pregoner de les Festes de la Tardor de Lleida

El Sr. Postu ha anunciat avui que serà el pregoner de les properes Festes de Tardor de Lleida, que tindran lloc del 27 al 30 de setembre. El popular personatge solidari de Ponent ho ha anunciat a través del seu perfil de Twitter, a través del qual també s'ha mostrat emocionat pel reconeixement i ha agraït tot el recolzament i suport per part d'entitats, seguidors i del nou equip de govern de la Paeria per haver-li cedit el que ell considera "tot un honor". 

Fa molts anys que Postureig de Lleida juga la carta de l'humor per tal d'assolir la seva missió en clau lleidatana, que no és altra que difondre l'orgull de Ponent, en tots els sentits, i d'afavorir diferents causes i entitats solidàries arreu del territori. L'any passat, a Lleida.com vam tenir l'ocasió d'entrevistar-lo i donar a conèixer la seva faceta més personal, els origens del personatge, el per què de la màscara d'Spiderman, del barret de l'Aplec i de les ulleres de sol vermelles, entre moltes altres qüestions. Tot el temps i esforç dedicats al llarg de tot aquest temps, en múltiples actes, 'Postuxapes' i iniciatives han conduït al Sr. Postu fins on és ara, un dels referents solidaris no només a nivell de Ponent, sinó a tota Catalunya. Des d'aquí, volem mostrar tot el nostre suport. 

Les xarxes s'omplen de felicitacions per la notícia

Desenes d'usuaris de Twitter han volgut traslladar al Sr. Postu les seves felicitacions després que aquest anunciés que seria el pregoner de les Festes de la Tardor de Lleida. Algunes de les personalitat més seguides tant de la ciutat com de les comarques de Ponent no han volgut perdre l'ocasió de fer-li coneixedor de l'alegria que ha suscitat en ells la notícia:

Comparteix

També t'interessarà