Referent de la setmana

Postureig Lleida

lleida.com
Postureig Lleida

Nom: Sr. Postu
Data de naixement: No se sap
Edat: No se sap
Professió: Heroi lleidatà

Postureig Lleida o Sr Postu és un personatge sorgit arran de les diverses paròdies de Postureig a la xarxa, moviment que se’n reia dels costums de la gent en diferents situacions i indrets.

Poc a poc, el nostre Postureig lleidatà va anar prenent forma i es va separar de les altres paròdies de la xarxa, dotant-se de personalitat pròpia i començant a crear iniciatives solidàries per recaptar diners en beneficis de diverses associacions i lluites. Adima (càncer de mama), afectats pel càncer de pròstata, Arrels – Sant Ignasi, les protectores d’animals, Creu Roja, Càritas Lleida, Down Lleida i el banc dels Aliments de Lleida són els que s’han beneficiat dels més de 35.000 euros recaptats gràcies a les xapes solidàries, que s’han venut en més de 40 establiments de tota la província de Lleida. Vestit sempre amb el barret de l’Aplec (molt posturil) i amb una màscara d'Spiderman que li garanteix l’anonimat, el Sr. Postu s’ha passejat per desenes d’actes socials, entregues de premis i concursos que li reconeixen el seu compromís solidari i social, imprescindible en aquests moments difícils.

A banda, el Sr. Postu té una vessant humorista molt subtil, que retrata perfectament la idiosincràsia del nostre territori, els seus costums i les dèries dels seus personatges més rellevants. A Lleida.com li hem dedicat una pàgina amb tots els seus muntatges.

La seva popularitat s'ha difós a través de les xarxes; a Facebook té més de 17.000 seguidors i més de 4.300 a Twitter.

Humor sí, compromís també.

Més referents »

Comparteix

Agenda

juny

dl dt dc dj dv ds dg
 
 
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30