El talent de Vladimir Acimovic, aquest dimarts a l’Auditori Enric Granados

REDACCIÓ
10-02-2020
  • El talent de Vladimir Acimovic, aquest dimarts a l’Auditori Enric Granados

Aquest dimarts, 11 de febrer, a les 19.30 hores, Vladimir Acimovic oferirà un concert de piano a l’Auditori Municipal Enric Granados en el marc de la programació de La Temporada Lleida. Aquesta jove promesa torna a Lleida després d'haver guanyat la tercera categoria del 2nd Ricard Viñes Piano Kids and Youth.

Acimovic mostrarà el seu talent oferint un recital amb grans obres de música per a piano. Aquest cop interpretarà peces musicals de Chopin, Mendelssohn, Txaikovski i Granados. Les entrades es poden adquirir al web de La Temporada, a les taquilles del Teatre de la Llotja, al Teatre l'Escorxador i l’Auditori Enric Granados i a l’oficina de Turisme de Lleida.

Vladimir Acimovic és un jove pianista nascut el 2002 a Sèrbia i actualment estudia piano a la Universitat de Graz (Àustria). Als deu anys va donar el seu primer concert amb orquestra, i com a solista, tot i la seva joventut, el seu talent ha estat reconegut en nombrosos premis i actuacions internacionals, la qual cosa li ha permès haver estat nomenat representant del Ministeri de Cultura de Sèrbia.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta

Estàs a favor de l'ajornament de les eleccions catalanes al maig?