El treballadors de Teifer Lleida posen punt i final a la vaga

REDACCIÓ / ACN
Publicat: 
24-01-2024
Temps aproximat lectura Temps aproximat de lectura:
  • El treballadors de Teifer Lleida posen punt i final a la vaga
    Peu de foto: 
    Anna Berga (ACN)

Després de 8 dies de vaga, la plantilla de Teifer ha arribat a un acord amb l'empresa per desconvocar la protesta iniciada el 15 de gener. A l'acord s'hi ha arribat a la seu del Tribunal Laboral de Catalunya, a Lleida, després de més de tres hores de negociació. Segons CCOO, l'empresa ha accedit al pagament del 14% d'augment salarial en els conceptes recollits en el conveni d'empresa per a tota la plantilla, i per a aquelles persones que tinguin una antiguitat inferior a 3 anys, a part d'aquest augment, també percebran un 5% addicional per apropar l'equiparació salarial entre els que porten més anys i els que menys. També s'ha arribat a un acord per incloure el 40% d'incentius que fins ara no cotitzaven en complements cotitzables.

La resta d'incentius no inclosos en aquest 40% properament es negociarà amb la representació de la plantilla com  anar-los incloent paulatinament.

D'altra banda, l'empresa pagarà els endarreriments corresponents a l'any 2023 dels conceptes variables inclosos en el pacte d'empresa, entre els quals la càrrega i descàrrega, l'enganxament de remolcs o els incentius per volum de feina.

Des de CCOO es valora positivament l'acord perquè apropa a l'equiparació total els salaris de les persones que treballen a Teifer. A l'hora que s'augmenta significativament la cotització de tots els treballadors d'aquesta empresa i que a la llarga aportarà a unes millors prestacions d'incapacitat laboral o de jubilació.

Comparteix

També t'interessarà