El Tremp, campió pirinenc

27-08-2018
Actualitzat: 27-08-2018 9:53
  • El Tremp, campió pirinenc

El Tremp es va alçar amb la Copa Pirineus contra pronòstic al derrotar per 1-2 l’Organyà, equip de categoria superior, en un partit que va començar amb dos conjunts molt actius en atac però que a poc a poc van anar notant el desgast físic i disminuint la intensitat del joc ofensiu.

Va tardar poc a arribar el primer gol a favor del conjunt local. I és que en el minut sis del partit l’Organyà aconseguia superar el meta visitant amb un xut de Raya que posava l’1-0 en el marcador. Però el gol matiner de l’Organyà no va abaixar els ànims d’un Tremp decidit a emportar-se el matx i, tan sols dos minuts més tard, els del Pallars Jussà tornaven la igualada al marcador, 1-1, amb un gol de Syulyush, que més tard es convertiria en l’heroi de l’equip visitant, per tornar a deixar el duel per decidir.

Amb l’1-1, els dos equips es van relaxar en el joc ofensiu i encara que continuaven arribant a l’àrea rival l’acumulació de minuts va anar fent efecte en les cames dels davanters, que no van aconseguir enviar els seus xuts entre els tres pals. Es va mantenir la mateixa tònica durant els minuts següents fins que al 24 de nou Syulyush va superar el porter per marcar el segon gol tant del seu equip com en el seu compte personal i deixant el marcador 1-2 a 10 minuts del descans.

El duel va arribar a la segona meitat amb el domini del Tremp al marcador encara que sobre la gespa era l’Organyà el que controlava la pilota i creava les ocasions més clares de gol. Malgrat això, els gols de l’Organyà no van arribar i el Tremp va aconseguir mantenir l’avantatge, 1-2, fins al final del xoc per acabar alçant la Copa Pirineus que suposa el primer títol d’aquesta temporada 2018/2019 per al Tremp.