El trenet de Nadal de Solsona amplia els dies i el recorregut

REDACCIÓ
Publicat: 
02-12-2022
Temps aproximat lectura Temps aproximat de lectura:
  • El trenet de Nadal de Solsona amplia els dies i el recorregut
    Peu de foto: 
    Foto Pep Boix

Aquest desembre el trenet de Nadal tornarà a circular per carrers i places de Solsona. Des del 2020, aquesta iniciativa és una de les atraccions més populars per festes entre el públic familiar, i enguany se n’amplia l’oferta fins a cinc dies i amb un recorregut més extens fora muralles. El trenet funcionarà els dies 17, 18, 22, 23 i 24 de desembre, però els tiquets ja s’han posat a la venda en línia (al preu de 2 euros). Els infants fins a 3 anys que seguin a la falda d’una persona adulta podran accedir-hi gratuïtament.

S’oferiran vuit viatges de 25 minuts de durada cada dia, sense parades, excepte el dia 24, amb quatre viatges només durant el matí. D’aquesta manera es vol arribar a més públic, ja que l’any passat, amb 32 viatges, hi va haver famílies que no van aconseguir plaça.

Aquesta activitat, organitzada per les regidories de Cultura i Educació amb el suport econòmic de la UBIC, té per objectiu oferir un al·licient a les famílies durant el període nadalenc i, alhora, dinamitzar els eixos comercials. Aquest any, com a principal novetat, el recorregut s’amplia pel passeig del Pare Claret, la Pujada del Castellvell i l’entorn de l’avinguda del Cardenal Tarancón, la carretera de Manresa i l’àmbit de la carretera de Torà. Durant el trajecte, sonarà música i falques publicitàries d’establiments solsonins per promoure el comerç local.

Comparteix

També t'interessarà