El triomf de prestigi de l'ICG l'impulsa a buscar la Copa CERS

23-04-2018
Actualitzat: 23-04-2018 11:53
  • El triomf de prestigi de l'ICG l'impulsa a buscar la Copa CERS

L’ICG Software va aconseguir ahir una victòria de prestigi a la pista del Vendrell (4-5), amb la qual consolida la cinquena posició a la taula classificatòria i arriba pletòric a la Final Four de la Copa de la CERS, que aquest pròxim cap de setmana disputa com a amfitrió a l’Onze de Setembre. L’equip que entrena Albert Folguera va demostrar estar en un excel·lent moment de forma, va encadenar la quarta victòria i es va emportar el triomf després d’una gran remuntada en els últims minuts. El Llista afrontava el partit com un assaig de cara a la Final Four i el resultat no va poder ser més positiu. Davant d’un Vendrell de qualitat, encara que molt irregular aquesta temporada, l’equip lleidatà va saltar a la pista molt concentrat. Els dos equips van oferir un joc molt disputat, amb poques ocasions, ja que tots dos intentaven cometre pocs errors i, quan semblava que la primera part finalitzaria sense gols, aquests van arribar en els últims segons. Jordi Creus va marcar el 0-1 en el minut 24 i, pocs segons després, Eloi Mitjans anotava de penal l’1-1 amb el qual es va arribar al descans.

La segona part del matx va ser igual d’intensa, però van començar a arribar els gols. Eduard Fernández i Jordi Ferrer van anotar el 2-1 i el 3-1 en els minuts 31 i 35 i, tot seguit, Joan Cañellas tornava a establir l’empat amb un doblet en els minuts 36 i 38. El duel estava totalment obert.

Jordi Ferrer va posar de nou en avantatge el Vendrell amb un gol en el minut 42, però Darío Giménez va aprofitar el llançament directe de la desena falta local per fer el 4-4 i, a poc més de dos minuts per al final, Bruno di Benedetto anotava el 4-5 que permetia al Llista sumar tres punts valuosíssims i encarar amb molt d’optimisme la Copa de la CERS.