Actualitzat: 27-09-2020 13:22
  • El Trofeu Orum Center de Lleida es queda a casa
    Peu de foto:
    Imatge arxiu

El trofeu ORUM CENTER Ciutat de Lleida es queda a casa aquest 2020 després del triomf més convincent del que va de pretemporada. Els de Gustavo Aranzana s'han imposat al Peñas Huesca en un duel dominat des de l'inici. El partit va començar amb un ICG Força Lleida centrat en defensa i agressiu en atac. Amb Buchanan dominant a la pintura i creant molts problemes als visitants - Rosa es va carregar amb tres faltes en poc més de tres minuts- van arribar els primers avantatges. (14-7, 5:00). L'Osca anava un pas per darrere i els de negre, movent la pilota amb criteri, s'escapaven amb un triple de Vecvagars (19-7, 3:40) que obligava al primer temps mort dels visitants. La diferència creixia fins als 21 (30-9, 50") i se situava en 19 al final del pletòric primer quart dels d'Aranzana, que ja havia fet rotar tots els seus jugadors tret del lesionat N'Guessan al terme dels primers 10 minuts (30-11).

El segon quart va ser força més igualat. De mica en mica, els visitants es van anar posant al partit davant d'un ICG més imprecís i la diferència es va reduir (42-30 1:40), però un parcial de 7 a 0 en l'últim tram de període va deixar les coses com havien començat al terme del segon temps (49-30).

El partit es va reprendre amb un parcial advers de 2 a 11 que va atansar als aragonesos a 10 punts (51-41, 8:12). La reacció lleidatana no es va fer esperar (63-47, 4:05), però l'equip de David Gómez seguia trobant forats per posar en dificultats als de negre i va acabar enduent-se el tercer quart (71-58).

L'últim quart arrencava a cop de triple. Un dels aragonesos i tres dels de Lleida servien per marcar de nou distancies (80-62, 7:40), però l'encert perimetral del ICG contrastava amb la facilitat amb la que el Huesca trobava passadissos per anotar en penetracions (83-69, 5:47), el que feia que Aranzana parés el partit.

Polanco (màxim anotador del matx amb 19 punts) amb un nou triple, i Chapela, després de la cinquena personal del visitant Corbalan (assenyalada com a antiesportiva a l'aturar un contracop), van situar una renda de 19 punts a cinc minuts del final que el Força Lleida va gestionar per acabar enduent-se el triomf i el trofeu ORUM CENTER Ciutat de Lleida amb el 96-82 final.

• ICG Força Lleida - Hester (10) Polanco (19) Chapela (14) Sierra (5) Feliu (3), Toledo (3) Vecvagars (17) Sans (4) Buchanan (15) Bulic (6)
  • Levitec Huesca - Fernández (0) Corbalán (6) Lafuente (10) Urdain (9) Giraldez (5), Vila (24) Imru (4) Rosa (5) Parejo (19)