#EleccionsGenerals10N: Conseller Puigneró: “Que la fibra arribi a arreu és fonamental per fixar les persones al territori i per al desenvolupament del territori”

REDACCIÓ
07-11-2019
  • #EleccionsGenerals10N: Conseller Puigneró: “Que la fibra arribi a arreu és fonamental per fixar les persones al territori i per al desenvolupament del territori”

El Conseller Jordi Puigneró ha fet campanya per JuntsXCat aquest dimeccres al vespre al Pallars Sobirà, amb la Senadora i cap de llista al Senat, Mayte Rivero, que prové del Pallars. Amb la cap de llista al Congrés, Concep Cañadell i la resta de candidats i candidates de la candidatura de Junts per Catalunya a Lleida, el Pirineu i l’Aran, l’alcalde de Rialp, Gerard Sabarich i membres de JuntsXCat de la comarca i del Pirineu.

Jordi Puigneró ha explicat a Rialp, que “Que la fibra arribi a arreu és fonamental per fixar les persones al territori. És una inversió molt important per a les comarques del Pirineu. És una de les infraestructures més importants per combatre el despoblament, per desenvolupar activitats professionals i per l’impuls econòmic del Pirineu”.

La Senadora i cap de llista al Senat i també del Pallars Sobirà, Mayte Rivero, també ha reivindicat que “les infraestructures ens donen oportunitat als territoris però sense un projecte independent difícilment podrem donar resposta a les propostes que tenen més retorn econòmic. Necessitem la independència per actuar en les infraestructures de les zones poc poblades”.

Per altra banda, la cap de llista al Congrés, Concep Cañadell, ha recordat que “anem a Madrid a fer polítiques contra el despoblament del territori, perquè la nostra gent ha de poder quedar-se als seus municipis i poder construir la seva vida, la seva família, el seu projecte”.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta

Creus que davant de la malaltia de l'Alzheimer...