Elena Aventín guanya el XIII Premi Protagonistes del Demà del Rotary

LLEIDACOM/ Álvaro Banzo i Blanca Linares
Publicat: 
11-02-2022
Actualitzat: 11-02-2022 13:58
Temps aproximat lectura Temps aproximat de lectura:
  • Elena Aventín guanya el XIII Premi Protagonistes del Demà del Rotary
  • Elena Aventín guanya el XIII Premi Protagonistes del Demà del Rotary

El Rotary Club de Lleida ha concedit el XIII Premi Protagonistes del Demà 2022 a Elena Aventín Casanova, estudiant del Col·legi Episcopal de Lleida. Aquesta jove lleidatana va ser anunciada guanyadora en un acte que va tenir lloc aquest dijous a la Sala d’Actes de l’Institut Lleida d’Oftalmologia (ILO).

En la selecció dels sis candidats finalistes es va comptar amb la participació de vint-i-sis centres educatius de secundària de Lleida.

 

El Guillem Sáez va presentar l'esdeveniment amb el clàssic toc de campana que dona inici a la jornada Rotary, seguidament es van presentar els i les finalistes anomenant el seu nom i l'escola pertanyent.

El Mn. Lluís Sallán, president del jurat, va prendre veu per destacar l'alt nivell que han presentat els candidats i candidates en aquesta última edició, assegurant que la tria del guanyador no ha estat senzilla a causa de l'alt nivell de qualificació dels sis candidats. La superació personal, el lideratge, el projecte personal, la comunicació, la preparació i el resultat acadèmic són factors decisius per a ser un candidat al premi.

 

Vam tenir el plaer de conversar amb la guanyadora Elena Aventín, qui ens conta que va conèixer el Club Rotary gràcies a una companya seva, guanyadora del premi anys enrere, i per a la seva sorpresa, enguany el seu centre escolar la va seleccionar com a finalista per al premi. 

La selecció de finalistes i guanyadors es basa, tant en els seus assoliments acadèmics, com assoliments personals, però per a ella el millor de l'experiència ha estat conèixer als seus companys. Segons Aventín, són persones molt inspiradores i amb molta iniciativa, i admet que formar part del club, sona bastant bé.

La Montse Navarro, presidenta del Rotary Club Lleida, explica que ser un rotari es basa a "donar de si abans de pensar en si" i, per aquesta edició, l'Elena Aventín, ha demostrat tenir els valors fonamentals d'un Rotari. 

 

Comparteix

També t'interessarà