Els Agents Rurals han impartit aquest curs 190 activitats a escolars lleidatans

REDACCIÓ
07-06-2019
  • Els Agents Rurals han impartit aquest curs 190 activitats a escolars lleidatans

El cos d’Agents Rurals ha celebrat al llarg d’aquesta setmana deu anys del programa de sensibilització i educació ambiental eduCAR. En una dècada, s’han fet prop d’11.000 activitats del programa, en què han participat gairebé 350.000 persones.

Aquest curs escolar, per exemple, han ofert un total de 190 activitats en què han participat 5.272 nens a les comarques de Lleida. El programa de sensibilització i educació ambiental compta amb xarrades i activitats per conscienciar de la importància d’aprendre a estimar i conservar el medi natural. D’aquesta manera, té com a objectiu d’ampliar la base del coneixement i la protecció del patrimoni natural, a fi d’actuar com una mesura preventiva.

De cara al curs vinent el programa inclourà dos noves xarrades. Una està destinada a donar a conèixer els muricecs i la importància que tenen per a l’ecosistema i l’altra permetrà descobrir l’evolució de l’espècie humana i la caça, des del seu origen com a medi de subsistència fins a l’actualitat, com una activitat esportiva i de gestió de la fauna.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta

Creus que les disfresses de Carnaval són sexistes?

Carregant...
Load next