Els Agents Rurals incrementen la vigilància per detectar boletaires

A. GUERRERO
21-04-2020
  • Els Agents Rurals incrementen la vigilància per detectar boletaires

Les precipitacions d’aquests dies i les que hi ha hagut en les últimes setmanes fan preveure una bona campanya de bolets de primavera. Tanmateix, la prohibició d’accedir al medi natural, a causa de l’estat d’alarma, xoca frontalment amb la recollida. Per aquest motiu, els Agents Rurals intensificaran els propers dies els controls en zones on habitualment es poden recollir bolets en aquesta època de l’any per evitar la presència de boletaires, segons va explicar la cap dels Agents Rurals al Pirineu, Anna Servent.

“La temporada de neu ha finalitzat i, si fins ara estàvem centrats a detectar persones que sortien a esquiar o fer raquetes, ara serà el torn dels boletaires.” Pel que fa a infraccions, Servent va afirmar que “han anat disminuint amb el pas de la setmanes”.

Des de l’estat d’alarma, els Agents Rurals han aixecat a les comarques de Lleida actes a persones que han estat sorpreses acampant, pescant i escalant, entre altres activitats. Per evitar la seua presència, han precintat refugis i accessos a parcs naturals.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta