Els barris de Lleida també celebren la festa dels fanalets

REDACCIÓ
28-07-2019
  • Els barris de Lleida també celebren la festa dels fanalets

El barri de la Bordeta i la partida Montserrat han celebrat aquest vespre la festa dels fanalets amb sengles processons amb els veïns i veïnes més joves, que han volgut recordar la llegenda de Sant Jaume al seu pas per la ciutat.

A la Bordeta, coincidint amb els actes de la festa major del barri, després de la missa major i l’ofrena floral, la imatge del sant ha sortit de l’església de Sant Agustí i ha estat passejada pels carrers, acompanyada de la música de la Ilerband i un grup de nens i nenes, que lluïen els seus fanals. També hi ha participat la tinent d’alcalde i regidora de la Bordeta, Anna Campos; el tinent d’alcalde Sergi Talamonte, i els regidors Begoña Iglesias i Xavier Palau. Tots ells han fet el recorregut pels carrers del barri, acompanyant la presidenta de l’Associació de Veïns, Carmen Guerrero.

Quelcom semblant ha passat a la partida Montserrat, on a més de processó i concurs de fanalets, hi ha hagut lliurament de premis i sopar de germanor al local social. El regidor de l’Horta, Joan Ramon Castro, ha representat l’Ajuntament en aquest acte, que té la peculiaritat que els fanalets que participen en el concurs són confeccionats amb material reciclable.  

 

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta

Creus que s'hauria de fer un confinament més estricte al territori lleidatà?