Els Beatles estrenen el cicle de concerts familiars de l’Orfeó a l’Auditori Enric Granados

REDACCIÓ
22-02-2021
  • Els Beatles estrenen el cicle de concerts familiars de l’Orfeó a l’Auditori Enric Granados

L’Auditori Enric Granados acollirà dos concerts: Xics’n’Roll Band presenta The Beatles, un concert tribut que, amb el seu format innovador, petits i grans tindran l’oportunitat de conèixer i redescobrir ‘The Beatles’. L’espectacle tindrà lloc el dissabte 6 de març a les 18.30h a l’Auditori Enric Granados, i està especialment adreçat a infants majors de 3 anys; i ‘Una ventolera d’instruments... de vent!’, un concert didàctic on el públic descobrirà més de 15 instruments del grup de vent. L’espectacle tindrà lloc el dissabte 10 d’abril a les 18.30h a l’Auditori Enric Granados, i està especialment adreçat a infants de 2 a 8 anys.

Xics'n'roll Banc presenta 'The Beatles'

La Casa de la Música de Lleida continua amb el ‘Xics’n’Roll’, un programa de concerts de grups tribut que adapten les seves presentacions al format familiar, i que permeten conèixer als més petits de la casa les formacions més importants de la història del rock.

Amb el seu format innovador, petits i grans tindran l’oportunitat de conèixer i redescobrir ‘The Beatles’, la mítica banda de Liverpool, on es podran escoltar ‘Yellow Submarine’, ‘Here Comes The Sun’, ‘Come Together’, ‘Hey Jude’ i molts altres temes.

Aquesta és una aposta innovadora que s’ha revelat alhora com a molt atractiva per la fusió d’interessos entre pares i fills. Els concerts compten amb la presència d’una persona que presenta el show al mateix temps que explica la història de cadascun dels artistes i bandes.

Edat recomanada: a partir de 3 anys.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta