Els Castellers de Lleida celebren els seus 25 anys

REDACCIÓ
14-02-2020
  • Els Castellers de Lleida celebren els seus 25 anys
  • Els Castellers de Lleida celebren els seus 25 anys

Els Castellers de Lleida celebren aquest 2020 el seu 25è aniversari. Representants de l’entitat s'han reunit aquest dijous amb l'alcalde Miquel Pueyo per conèixer el programa d’actes previst per commemorar aquest quart de segle. Pueyo ha destacat la implicació dels castellers en el teixit cultural i social de la ciutat i la projecció que fan de la ciutat arreu on van.

Els representants de la colla bordeus han destacat que aquest dissabte Lleida acull la XXIV Jornada de prevenció de lesions en el món casteller, en el marc dels seus 25 anys. Hi haurà xerrades, ponències i debats, amb la participació d’una cinquantena de colles. És la trobada més important de l’any on es comparteixen coneixements i estratègies a l’hora de fer millors castells i més segurs. La jornada està organitzada per la Coordinadora de Colles Castelleres de Catalunya, amb el suport dels Castellers de Lleida.

Entre les accions per celebrar aquest aniversari, també hi ha un acte institucional el diumenge 15 de març, a la Llotja, on es faran diversos reconeixements. Es complementarà la jornada amb una diada castellera a la plaça de la Llotja, que comptarà amb la participació de sis colles convidades

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta

Com penses que és la millor manera de fer front a les altes temperatures?