Els clicks envaeixen els Camps Elisis

M. CABELLO
07-12-2019
  • Els clicks envaeixen els Camps Elisis
  • Els clicks envaeixen els Camps Elisis
  • Viu el Nadal 2019 arreu del territori amb LLEIDA.COM

Els aficionats al Playmobil estan d’enhorabona. I és que el pavelló 4 dels Camps Elisis va inaugurar ahir la segona edició de la fira LleidaClick, que compta amb onze expositors i divuit diorames de gran format amb temàtiques tan dispars com l’Horta, els carrers del centre de Lleida amb l’estàtua d’Indíbil i Mandoni inclosa, un poblat egipci o la batalla del Berezina del 1812. Un dels màxims atractius de la fira són els clicks personalitzats. Patricia Martínez, de Madrid, compta en la seua parada amb figures de Freddie Mercury, Michael Jackson, Tintín, els protagonistes de Harry Potter o el Joker.

La majoria de públic són famílies amb nens que es decanten per les figures d’animals”, va explicar Martínez, mentre va apuntar que “amb l’estrena de la segona part de Frozen també té molt èxit el Playmobil de l’Elsa”. Pel que fa als preus, “oscil·len entre els sis i els vint euros depenent de si està pintat a mà i de les hores de treball que requereixi customitzar-lo”. En aquesta línia s’expressa també Ramon, un dels col·leccionistes de Saragossa. Les seues figures del pessebre i els esportistes com Lionel Messi o Pau Gasol són les més sol·licitades. “Els aficionats sempre busquen peces úniques que no ven la marca francesa i que estan fetes a mà.” El material exposat es complementa amb castells inflables i pintacares per fer gaudir els més petits.

A més, els visitants poden participar en el Concurs del Click Amagat, en el qual han de trobar les figures de Maléfica, Spiderman i la Patrulla Canina entre els divuit diorames. El director de la fira, Ignasi Puig, va destacar ahir durant l’acte d’inauguració que “el LleidaClick estimula la creativitat, amb un gran potencial didàctic i atractiu per a tots els membres de la família”.

ClickAlgerri obre avui la novena edició

Els amants d’aquestes figures també tenen aquest cap de setmana una cita a Algerri amb la novena edició de ClickAlgerri. L’exposició obre portes avui a les 10.00 hores i podrà visitar-se fins demà al local social del poble. L’entrada és gratuïta i ofereix més de cent metres quadrats amb diferents diorames.


Viu el #Nadal2019 arreu del territori amb LLEIDA.COM!

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta