Els clients i clientes d'una cadena de botigues recapten 17.386 € per a Creu Roja Catalunya

REDACCIÓ
Publicat: 
13-09-2022
Temps aproximat lectura Temps aproximat de lectura:
  • Els clients i clientes d'una cadena de botigues recapten 17.386 € per a Creu Roja Catalunya
    Peu de foto: 
    Creu Roja Lleida

Els clients i clientes de Wala, cadena de botigues d’equipament esportiu i moda casual del Grup Unipreus, han recaptat 17.386 € a favor de Creu Roja Catalunya. L’import aconseguit s’ha recaptat a través de les 36.121 donacions que s’han realitzat a través del’Arrodoniment Solidari de Worldcoo, l’empresa social catalana que desenvolupa i gestiona aquest nou canal de donació.

Ajuda d'emergència a Ucraïna

Gràcies a l’import recaptat de tots els clients i clientes de Wala, Creu Roja podrà ajudar a més de 2500 beneficiaris directes que destinaran a l’acollida i integració de persones refugiades i sol·licitants de protecció internacional, que arriben a Catalunya a causa del conflicte a Ucraïna.

Nou Projecte: Esport per a persones amb Síndrome de Down

Aquest mes de setembre Wala ha iniciat el seu sisè projecte d’Arrodoniment Solidari. Una nova campanya a favor de Down Catalunya per a la promoció de l'activitat fisicoesportiva i de l'esport en persones amb síndrome de Down i altres discapacitats intel·lectuals. La Coordinadora Down Catalunya és una entitat federativa que aplega deu associacions i fundacions que treballen en pro de les persones amb la trisomia del 21.

L’any 2011 va néixer aquest projecte des de la Coordinadora per tal de millorar la qualitat de vida i potenciar les habilitats socials i emocionals de les persones amb Síndrome de Down i altres discapacitats intel·lectuals per mitjà de la implementació esportiva.

A través d’esports com el bàsquet, el pàdel, el futbol, la gimnàstica rítmica o l'equitació es treballen amb els joves estils de vida saludables. Aprenen hàbits d’higiene o d’alimentació, exercici físic i descans però sobretot a la prevenció de comportaments de risc per la salut, com també el desenvolupament motor i millora la coordinació muscular.

El Grup Unipreus aposta per contribuir a ajudar als col·lectius més desfavorables i apropar als clients i clientes a ajudar de forma fàcil i transparent. Des del mes de juny del 2020, el Grup ofereix a tots els seus l’opció a arrodonir l’import final de la seva compra i donar els cèntims restants a una causa social en pagar amb targeta. Des d’aleshores, Wala ja ha ajudat a finançar 5 projectes socials amb una recaptació total de més de 91.000 €.

Comparteix

També t'interessarà