Els dinars de Nadal, millor en companyia

P.RODELLAR
16-12-2018
  • Els dinars de Nadal, millor en companyia
  • Els dinars de Nadal, millor en companyia
  • Els dinars de Nadal, millor en companyia
  • Els dinars de Nadal, millor en companyia

Durant aquestes dates nadalenques proliferen els dinars i els sopars entre famílies, amics i companys de feina. Per això, l’associació Amics de la Gent Gran, que lluita contra la marginació i la solitud de les persones grans amb voluntaris que els acompanyen i donen suport emocionalment, ha organitzat des de dijous passat i fins avui, dinou dinars de Nadal a setze ciutats d’arreu de Catalunya.

A Lleida, el restaurant del Mirador dels Camps Elisis va acollir el dinar que va comptar amb la presència de quaranta comensals entre persones grans i voluntaris. “El Nadal són unes dates especials, que desperten nostàlgia sobretot a la gent gran, per això organitzem aquests dinars, perquè se sentin acompanyats i notin el caliu de la gent”, va explicar Ester Catalán, responsable de desenvolupament social de l’entitat. Posteriorment estava prevista una entrega de regals per als més grans, una sessió de bingo i una actuació de màgia.

D’altra banda, el Centre Cívic del barri de Pardinyes va organitzar ahir també un sopar solidari per a les persones amb menys recursos.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta