Els "Educadors Covid" d'Aitona s'incorporen a l'escola i la llar de jubilats

REDACCIÓ
15-09-2020
  • Els "Educadors Covid d'Aitona" inicien les tasques a l'escola i la llar de jubilats

 Aitona inicia el curs escolar  amb l’estrena d’una mesura novedosa i molt destacada per prevenir contagis de la covid-19 al poble. Es tracta de la incorporació dels anomenats “Educadors Covid”, dues persones que s’afegeixen a l’equip professional de l’escola Francesc Feliu amb la missió d’ensenyar als infants i adolescents a respectar les mesures preventives. A més d’aquesta tasca educativa bàsica, els dos educadors també treballaran en la detecció i aïllament de potencials casos positius al centre i en la intermediació entre l’escola, el Centre d’Atenció Primària i l’Ajuntament per activar els protocols necessaris.

L’alcaldessa d’Aitona, Rosa Pujol, ha visitat aquest matí el centre educatiu aitonenc i ha explicat que “des de l’Ajuntament hem volgut fer un pas més per avançar-nos a les necessitats de la població i per això hem posat en marxa aquesta iniciativa. Els educadors orientaran els nens i nenes i podran donar suport al professorat perquè el curs es pugui desenvolupar amb normalitat”.

Un educador més s’incorpora a la llar de jubilats

La llar de jubilats també ha incorporat avui un educador per a la realització de tasques de sensibilització i prevenció. L’objectiu de l’Ajuntament és ser flexible per adaptar-se a qualsevol escenari que comporti la pandèmia i, en aquest sentit, el consistori restarà amatent a l’evolució de la situació per tal d’incorporar més persones en el futur i fer extensiva la mesura a altres àmbits de la vida social del poble si fos necessari.

L’alcaldessa aitonenca ha destacat, concretament, la possibilitat de “fer extensiu aquest servei a les activitats de les associacions”. “Creiem que la prevenció és fonamental i, amb aquest esforç, ens avancem i aconseguim que els infants puguin anar a l’escola i que es realitzin activitats al poble” ha conclòs l’alcaldessa.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta

Penses que s’hauria d’obrir l’oci nocturn?