Els Equips de l’Atenció Primària Lleida celebren el Dia Internacional de les Dones

REDACCIÓ
Publicat: 
09-03-2020
Temps aproximat lectura Temps aproximat de lectura:
  • Els Equips de l’Atenció Primària Lleida celebren el Dia Internacional de les Dones
  • Els Equips de l’Atenció Primària Lleida celebren el Dia Internacional de les Dones

Amb motiu del Dia Internacional de les Dones, les infermeres de l’EAP Pla d'Urgell van iniciar la campanya Nursing Now, amb una xerrada sobre el treball de les infermeres i llevadores. També van fer una exposició sobre Instruments, tècniques i procediments, que van fer recordar altres temps amb aquelles xeringues de vidre, per fer palès els canvis i millores en la professió.

L’EAP Cappont va celebrar el dia fent un mural en forma de llaç amb imatges de dones vestides de diferents oficis (professora, policia, bombera, infermera, metgessa...) per reivindicar la igualtat en el món laboral. 

L’EAP Bellpuig va organitzar una conferencia sobre la diabetis al local social de Sant Martí de Maldà, amb una nombrosa assistència de públic. En acabar la sessió es va fer un tastet saludable per a tothom. El mateix diumenge a la tarda, a la Plaça Ramon Folch de Bellpuig, l'Ajuntament i els professionals de l’EAP van participar en la coreografia de dones "un violador al teu camí" i en la lectura del manifest del 8 de març. Es va aprofitar l'acte per la recollida de dades de priorització dins el procés de diagnosi comunitària del CAP de Bellpuig.

A Tàrrega van celebrar el Dia Internacional de les Dones amb la gravació d’un vídeo i decorant el CAP amb cartells i altres motius feministes.

 

Comparteix

També t'interessarà