Els firaires comencen a instal·lar-se als terrenys de l’antiga Hípica

REDACCIÓ
05-05-2019
  • Els firaires comencen a instal·lar-se als terrenys de l’antiga Hípica

Els firaires van començar a instal·lar-se ahir als terrenys de l’antiga Hípica de Cappont a l’acabar les obres d’adequació de la zona després que l’ajuntament entregués les claus del nou recinte a l’Associació Provincial d’Industrials Firants dimarts passat. D’aquesta forma, les firetes tornen al costat dels Camps Elisis i obriran les portes al nou espai dimecres vinent. La previsió és fer fires i esdeveniments durant tot l’any, des de certàmens medievals fins a concerts. L’entitat podrà explotar el terreny durant set anys amb l’opció d’altres dos més i pagarà 181.000 euros anuals.

L’associació va assumir la concessió al guanyar el concurs públic que va anunciar la Paeria després de recondicionar i pavimentar els terrenys de l’antiga hípica a començaments d’aquest any. Amb aquest projecte, els firaires tornaran a estar al costat del recinte de la Fira, després d’estar quatre anys a Copa d’Or, una ubicació que va provocar un descens en la facturació i nombroses queixes per part d’aquest col·lectiu a causa que el terreny no estava pavimentat, ja que estava aïllat de la resta de zones de lleure durant les festes majors.

La nova zona, de 25.907 metres quadrats, compta amb nous punts de subministrament elèctric i d’aigua potable, a banda de tapar el tram obert de la séquia de Torres. També comptarà amb vuitanta noves places d’aparcament i les caravanes s’ubicaran al costat del canal de Seròs. Durant les festes, es tallarà el trànsit del camí de Grenyana per facilitar l’accés a la zona.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta

Estàs a favor de l'anomenat 'pin parental'?

Carregant...
Load next