Els firaires de Lleida vencen una firma de Getafe

REDACCIÓ
06-04-2019
  • Els firaires de Lleida vencen una firma de Getafe

El concurs per a la gestió del nou recinte per a les firetes, a l’antiga Hípica al costat dels Camps Elisis, va rebre una oferta de l’Associació Provincial d’Industrials Firaires de Lleida i una altra de l’empresa de Getafe European Fairs. Després de valorar les seues propostes tècniques i econòmiques, l’ajuntament va anunciar ahir que la més ben valorada és la de Lleida. Els firaires de Lleida van presentar una oferta de 181.000 euros anuals més IVA, quantitat que dobla el preu de sortida de 90.000. La de la firma de Getafe és de 160.000.

No obstant, encara no s’ha formalitzat l’adjudicació de la gestió de les firetes, prevista per a un període de set anys, entre els mesos de maig i setembre.

L’Associació Provincial d’Industrials Firaires de Lleida té deu dies per presentar les fiances i la documentació requerida. És la primera vegada que el consistori convoca un concurs per a la gestió de l’espai de les firetes.

Fins ara, els firaires pagaven una taxa municipal per l’explotació de l’espai públic quan instal·laven les seues atraccions. El proper mes de maig ja es podran instal·lar a l’antiga Hípica en lloc de la zona d’expansió de Copa d’Or.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta

Penses participar en la 25a edició de l'Animac?