Els genets lleidatans toquen el podi a la competició internacional de cavalls

REDACCIÓ
30-09-2020
  • albert_i_umbella_al_salt.jpeg cavalls competició
  • marcal_i_volnay_al_cross.jpeg cavalls competició

Els genets lleidatans Albert Hermoso i Marçal Piró han aconseguit molt bons resultats aquest al concurs internacional de Concurs Complet celebrat a Sevilla que també ha acollit la final del Campionat d'Espanya de Cavalls Joves.

Pel que fa a Hermoso, el genet olímpic es va fer amb el segon lloc a la final de 7 anys, a l'internacional de 2 estrelles CCI2, amb "Umbella AA 72,2%" mentre que a la final de 6 anys, en la categoria de dos estrelles adaptat als cavalls joves CCI2YH2*, va aconseguir la tercera posició amb "Keen About Wonderland Z" després que amb totes dues euges va finalitzar amb els punts de la doma sense penalització ni al cross ni al salt.

D'altra banda, el jove mollerussenc Marçal Piró es va fer amb la primera posició a la prova d'1 estrella CCI1* amb "Volnay de la Triballe" mentre que amb "Kira HDB" va finalitzar 8è a la prova de 2 estrelles CCI2*. D'altra banda, destacar la participació d'Hodei Lozano, Mario Nicolàs i Pol Roqueta, alumnes del curs de genet professional que imparteix Hermoso, que van competir a la final de cavalls joves de 4 anys amb molt bones sensacions.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta