Els Márquez, a la subhasta benèfica en la lluita contra el coronavirus

REDACCIÓ
26-05-2020
  • Marc Àlex Márquez Repsol germans pilots
    Peu de foto: 
    Box Repsol

La Federació Motociclista Espanyola (RFME) ha posat en marxa una iniciativa solidària de la qual es donaran els beneficis al pla Creu Roja Respon, que consisteix en una subhasta denominada #PilotosSolidarios que per primera vegada en la història reunirà els millors pilots espanyols i internacionals de totes les disciplines.

El president de l’RFME, Manuel Casado, ha estat un dels primers a mostrar la seua actitud solidària cedint per a la subhasta una Bultaco Sherpa de la seua propietat de l’any 1969.

Participaran en aquesta subhasta pilots de la talla de Marc i Àlex Márquez, així com altres pilots de la graella de MotoGP com Dani Pedrosa, Àlex Rins o el francès Fabio Quartararo, els trialeros Toni Bou i Jordi Tarrés, els corredors de Superbikes Carlos Checa, Álvaro Bautista i el britànic Jonathan Rea, i els dakarians Laia Sanz i Iván Cervantes, entre d’altres. Per la seua banda, Marc Márquez donarà una rèplica de l’uniforme amb el qual competeix a MotoGP.

D’altra banda, el circuit britànic de Silverstone serà l’escenari el pròxim dia 31 de maig del següent gran premi virtual, el de la Gran Bretanya, amb totes les categories en el programa de la competició. Ja estan confirmats el francès Fabio Quartararo i l’italià Francesco Bagnaia, a més de la presència de Jorge Lorenzo, la gran novetat.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta