Els Mossos detenen a tres homes després de sorprendre'ls amb marihuana

REDACCIÓ
17-04-2020
  • Els Mossos detenen a tres homes després de sorprendre'ls amb marihuana

Mossos d'Esquadra van detenir el passat dimecres dos homes, de 26 i 29 anys, de nacionalitat espanyola i veïns de Lleida, com a presumptes autors d'un delicte contra la salut pública.

Els fets van passar el mateix dia en el transcurs d'un control preventiu efectuat a la carretera LL-11, per garantir el compliment de les disposicions de confinament contemplades al RD/463/20. Pels volts de les 20.00 hores els agents van observar que a uns 75 metres del control, de dins un vehicle, algú llençava una bossa per la finestra.

Quan el vehicle va arribar al control els mossos van identificar els dos ocupants, els quals viatjaven asseguts en diagonal. Paral·lelament un altre agent va anar a comprovar el contingut de la bossa que havien llençat i va constatar que contenia marihuana, hi havia més de 200 grams. Per aquest motiu van detenir els dos ocupants del vehicle i els van denunciar, a més, per incomplir les normes del confinament.

D'altra banda ahir els Mossos d’Esquadra van detenir un home de 31 anys, de nacionalitat maliana i veí de Lleida, com a presumpte autor d'un delicte contra la salut publica.

Els fets van passar ahir pels volts de les 20.00 hores quan una patrulla, que estava fent patrullatge no uniformat pel carrer Boters, va veure una transacció de drogues.

Quan els agents es van dirigir cap al venedor, aquest va fugir corrents. Poc després, amb l'ajuda d'un altra patrulla, el van interceptar al carrer Cavallers. Abans de ser interceptar va llençar un paquet de tabac en el qual portava 5 embolcalls amb marihuana. Durant l'escorcoll també li van trobar un recipient de plàstic amb marihuana, fet que va motivar la seva detenció.

Els detinguts, tots ells amb antecedents, van quedar en llibertat després de declarar en dependències policials, amb la obligatorietat de presentar-se davant el jutge quan siguin requerits.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta

Penses participar en la 25a edició de l'Animac?