Els Mossos van trobar un fragment de l’arma homicida a Acadèmia

A. GUERRERO
10-10-2019
  • Els Mossos van trobar un fragment de l’arma homicida a Acadèmia

Els Mossos d’Esquadra van trobar un fragment de l’arma homicida del crim d’Acadèmia al costat del cadàver d’Amparo Soler. Es trobava en un bassal de sang i es tracta d’una peça metàl·lica de 18 per 22 mil·límetres i un gruix afilat d’1,4 mil·límetres que s’haurien trencat per la “flexió” a l’exercir “força”, segons va explicar ahir per videoconferència l’agent especialista en balística de la policia catalana que va analitzar el fragment durant la tercera sessió del judici contra Jordi Lanuza. El policia també va dir que podia ser part d’un cúter, una navalla o un ganivet.

Val a assenyalar que dimarts, el subinspector que va dirigir la investigació i cap de la Unitat Territorial d’Investigació (UTI) dels Mossos a Lleida va explicar que el fragment “no té relació amb cap altre objecte de la casa de la víctima”. Els policies creuen que podia ser una de les eines que utilitzava Lanuza com a instal·lador de fibra òptica (quan va anar a l’habitatge portava una motxilla), tot i que mai l’han trobat. Tampoc l’ordinador portàtil que van sostreure de l’habitatge de la víctima.

A la caixa del portàtil i en dos fullets van trobar un total de tretze empremtes. N’hi havia algunes de la víctima però cap de l’acusat. Per la seua part, un dels primers agents que van arribar al domicili el 17 de febrer del 2017 va explicar ahir que la veïna del quart pis va sentir un fort cop i un gemec cap a les 15.00 hores.

 

L’Audiència acull avui la quarta sessió del judici i està previst que declarin una vintena de testimonis

 

L’Audiència acollirà avui la quarta sessió del judici, que se celebra amb jurat. Per avui està prevista la declaració d’una vintena de testimonis, alguns dels quals veïns de l’immoble. L’acusat, que sempre ha negat ser l’autor del crim, s’enfronta a una petició de fins a 22 anys i mig de presó per assassinat.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta