Els nous models de Lleidantic i De Nuvis es consoliden

REDACCIÓ
Publicat: 
27-11-2023
Temps aproximat lectura Temps aproximat de lectura:
  • Els nous models de Lleidantic i De Nuvis es consoliden
    Peu de foto: 
    Fira de Lleida - Lleidantic 2023
  • Els nous models de Lleidantic i De Nuvis es consoliden
    Peu de foto: 
    De Nuvis Market Day 2023 - Fira de Lleida

Els nous models dels salons De Nuvis Market Day i Lleidantic es consoliden en el format de trobada d’un dia amb el plantejament de networking, el primer, i de fira multitemàtica (antiguitats, vehicles clàssics, vinils i maquetisme ferroviari), el segon, segon Oriol Oró, director general de Fira de Lleida. El primer ha rebut un miler de visitants, mentre que el segon ha superat els 4.500. Les dues trobades firals, segon Oriol Oró, “són un exemple de l’adaptació de Fira de Lleida als nous temps i a la demanda dels expositors”.

El referència a Nuvis Market Day, el paer en cap, Fèlix Larrosa, ha afirmat en primer lloc que “la Institució firal segueix actuant com a element dinamitzador econòmica que posa a l’abast de la ciutadania oferta comercial de serveis bàsics que es van recuperant després de la pandèmia, com són els destinats a les bodes i celebracions”, i ha destacat en segon lloc l’èxit “del nou model consistent a concentrar en un sol dia l’oferta i la demanda en un espai accessible i de confort com La Llotja”. L’alcalde ha afegit que aquest tipus d’esdeveniment hauria de ser un model a impulsar en futurs certàmens similars i en salons ja creats con FormaOcupa Lleida.

De la seva banda, Oriol Oró ha destacat la valoració força positiva per part dels expositors pel que fa al nou format de fira d’un dia, “molt més funcional, dinàmic i personal, i que atreu públic específic interessat en la celebració de bodes”. Oró ha afegit que “tant el model com la ubicació, la Llotja, han estat un èxit i es preveu mantenir-los en la propera edició, ampliant superfícies expositiva per donar cabuda a totes les peticions de participació”. El director general de Fira de Lleida ha posat en valor activitats paral·leles com les desfilades, que han aplegat uns 300 espectadors..

Pel que fa a LleidaAntic, Oró ha incidit en que la combinació de quatre fires “s’ha demostrat que és una estratègia encertada, ja que sota el fil conductor del col·leccionisme permet gaudir d’una manifestació amb el denominador comú de l’oferta vintage atractiva, variada i de qualitat”. Oró ha dit que el quàdruple saló ha superat els 4.500 visitants, amb un públic molt variat i “el doble atractiu que suposa la varietat de l’oferta exhibida al saló i exposicions molt emblemàtiques com la dels vestits de l’estrella del rock Freddie Mercury”.

Els salons Lleidantic, Lleida Retro, la Trobada del Disc i Mini Expo Tren han aplegat aquest cap de setmana 36 expositors que han exhibit més de 25.000 peces de tots tipus, entre objectes antics, obres d’art, vehicles clàssics, vinils i cd’s i material de col·leccionisme ferroviari.

De la seva banda, DeNuvis Market Day, ha comptat amb 30 expositors que han presentat serveis adreçats a organitzar bodes, batejos, comunions, festes d’aniversari i d’empresa i qualsevol altre tipus de celebració social. Entre la vintena d’activitats programades dins d’aquesta edició del saló han destacat les 6 desfilades de vestits de núvia i nuvi.

Comparteix

També t'interessarà