Els Pastorets Rock i la coral Vailets de l'Orfeó interpreten la cançó de la pel·li doblada al lleidatà

LLEIDACOM / Amaia Rodrigo Arcay
22-11-2017
  • Els Pastorets Rock i la coral Vailets de l'Orfeó interpreten la cançó de la pel·li doblada al lleidatà
  • Els Pastorets Rock i la coral Vailets de l'Orfeó interpreten la cançó de la pel·li doblada al lleidatà

El bosc del Haquivaqui arriba aquest divendres a les pantalles catalanes amb les veus "en lleidatà" dels Pastorets Rock, que doblen els personatges protagonistes del film. Ja que les terres de Ponent han tingut una relació especial amb la pel·lícula, l'empresa catalana Pack Màgic ha volgut acompanyar la distribució d'aquest film norueg amb una activitat diferent a Lleida. Diumenge al migdia, els Pastorets Rock i la coral de Vailets de l'Orfeó Lleidatà interpretaran una de les cançons de la pel·lícula en el passi especial que tindrà lloc a l'espai Orfeó. El preu són 3€, que inclouen l'entrada per veure la pel·lícula i pel concert.

Aquesta coral d'infants d'entre 6 i 7 anys ja van enregistrar fa unes setmanes la cançó d'aniversari del "pare ós", un dels personatges centrals del film, per a un dels tràilers promocionals. Diumenge, l'actuació es podrà veure en directe.

Tal i com ens van explicar a Lleida.com els membres del grup lleidatà Pastorets Rock a l'estiu, ha estat tota una experiència per ells participar del doblatge d'aquesta pel·lícula, tant per permetre'ls endinsar-se en el món del doblatge som per poder contribuir a normalitzar al cinema els diferents accents catalans.

Una escola d'Agramunt participa al concurs de Pack Màgic

Les activitats especials que envolten l'estrena de la pel·lícula El bosc de Haquivaqui no s'acaben aquí. La distribuïdora catalana també ha convocat "Els infants cantem de cine", un concurs entre les escoles del país per a que el nens i nenes que vulguin puguin enregistrar vídeos cantant les cançons del musical. 10 centres han participat i un d'ells és l'escola Mare de Deu del Socós d'Agramunt. Ara, Pack Màgic està rebent les gravacions i el pròxim dia 3 de desembre, lliurarà el premi al millor vídeo en un acte al cinema Girona de la capital catalana.

Una història clàssica convertida en tot un èxit

El bosc del Haquivaqui és una nova versió d'un conte norueg de mitjans del segle XX escrit per Thorbjon Egner a partir d'un serial radiofònic infantil per al qual l'autor havia compost la banda sonora. De la història, que va sobre els habitants d'un bosc que decideixen deixar de menjar-se els uns als altres, se n'han fet diverses adaptacions teatrals que són autèntics clàssics de Noruega i la primera versió cinematogràfica es va estrenar ja als anys 60. De fet, vàries generacions han crescut taral·lejant les cançons d'aquesta història. El nivell de popularitat és equiparable al Patufet d'aquí.

L'any passat, el director Rasmus A. Siversten va transformar el conte en una pel·lícula musical d'animació amb la tècnica d'stop motion que ha triomfat a les pantalles noruegues. L'han vista prop de mig milió de persones al país escandinau després d'estar 18 setmanes en cartellera i s'ha venut a 37 països.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta