Els pavellons de la Fira han acollit 7.300 pernoctacions per a persones sense llar

REDACCIÓ
25-07-2020
  • Els pavellons de la Fira han acollit 7.300 sensesostre

Els pavellons 3 i 4 de la Fira de Lleida, que el consistori ha habilitat com a centre d’atenció i refugi per a temporers i persones sense llar, han acollit 7.341 pernoctacions des de la seua obertura l’1 de juny fins ahir, segons van confirmar fonts municipals. En el que va de mes ja han passat la nit en aquest espai 4.612 persones, més de la meitat del total acumulat.

Aquest equipament, que estarà obert fins al 13 de setembre, s’ha ampliat fins a en tres ocasions des de l’obertura per poder acollir més persones. Així doncs, s’ha passat de les 150 places inicials fins a les 310 actuals; és a dir, se n’ha doblat la capacitat. Aquest augment s’ha vist condicionat pel confinament, ja que el consistori ha hagut d’instal·lar una carpa exterior per poder donar el servei d’àpats i fer activitats perquè els allotjats no abandonin l’espai durant el confinament de Lleida ciutat. Malgrat que la campanya de la fruita al Segrià ja encara la recta final, el nombre de pernoctacions als pavellons ha augmentat considerablement aquests últims dies.

Si el 10 de juliol hi van dormir 194 persones i el 16 es va arribar al mínim amb 174, dilluns passat van pernoctar als pavellons fins a 211 persones, una de les xifres d’ocupació més altes fins ara.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta