Els taxistes s’ofereixen per comprar menjar i fàrmacs

S.C.D.
Publicat: 
27-03-2020
Actualitzat: 27-03-2020 11:44
Temps aproximat lectura Temps aproximat de lectura:
  • La Paeria i el sector del taxi crearan una mesa de treball conjunta

Els taxistes han estat un dels sectors que també s’han vist molt perjudicats pel decret de l’estat d’alarma i el confinament, ja que tant el nombre de clients com la facturació ha descendit un 90% en les darreres dos setmanes. Així ho va assegurar el president de Ràdio Tele Taxi, Manolo Olmedo, que va precisar que “el servei de flota ha descendit un 73 per cent, mentre que en els de parada la reducció ha estat del voltant del 95 per cent”.

Malgrat les dificultats que travessen, els taxistes han volgut aportar el seu gra de sorra per ajudar els més necessitats durant el confinament i s’ofereixen a fer la compra d’aliments de primera necessitat o medicaments a tot aquell que ho necessiti, especialment les persones grans. “Ens diuen el que necessiten per WhatsApp o via telefònica, fem la compra i l’hi portem a casa i els cobrem els productes i la carrera”, va afirmar Olmedo. Estan “encantats” de fer aquesta tasca “perquè no podem mirar cap a un altre costat”, indica Olmedo.

D’altra banda, la Paeria va demanar ahir a les entitats bancàries que intensifiquin les tasques de neteja dels caixers automàtics per prevenir la propagació del coronavirus.

Comparteix

També t'interessarà