Els titelles obren la setmana cultural de la Fecoll

REDACCIÓ
Publicat: 
28-05-2023
Temps aproximat lectura Temps aproximat de lectura:
  • Els titelles obren la setmana cultural de la Fecoll
    Peu de foto: 
    FECOLL

La XXV Setmana Cultural de la Federació de Colles de l'Aplec del Caragol de Lleida (Fecoll) ha iniciat avui el periple d'activitats amb l'espectacle "On vas, Moby Dick?", una producció del Centre de Titelles de Lleida que ha omplert l'Espai Orfeó d'infants i famílies. L'obra, dirigida per Joan Andreu-Vallvé s'inspira en la novel·la homònima d'Herman Melville i narra la història del Tim i la Kalin, dos amics enamorats del mar i que aconsegueixen, a través del joc i la imaginació, reviure les aventures de la gran balena blanca per alliberar-se dels arpons del capità Ahab i continuar nedant lliure pels set mars.

La Setmana Cultural, gratuïta i oberta a tots els públics, continuarà demà dilluns 29 de maig, a les 20 hores a La Llotja de Lleida, amb el Pregó Oficial del XLII Aplec del Caragol de Lleida. El pregoner d'enguany serà Sergi Grimau. Durant l'acte es lliuraran els premis Caragol Bover a la Dra. Mercè Tor i Caragol Llimac a la Volta Ciclista a Catalunya 2023. També, hi haurà un reconeixement pel guanyador del Concurs de Rodolins i Versos Satírics de l'Aplec 'Memorial Jordi Plens', el mestre de primària Txús Nogués.

Dimarts, 30 de maig, es representarà l'obra de Zum Zum Teatre "La gallina dels ous d'or", també a l'Espai Orfeó. 

Dimecres 31, es podrà gaudir del "Tribut al geni" Eugenio, d'Àngel Miralles, al Celler Raimat on se celebrarà també una Sardinada popular; activitats a les quals cal haver-s'hi inscrit prèviament. 

Finalment, i per cloure la setmana cultural, dijous 1 de juny, se celebrarà la XXIX Cantada d'Havaneres de l'Aplec amb els grups Boira i Balandra.

Comparteix

També t'interessarà