Els veïns de Jaume I reclamen més seguretat

REDACCIÓ
27-01-2019
  • Els veïns de Jaume I reclamen més seguretat

Els veïns de Jaume I el Conqueridor van reclamar ahir en assemblea “més seguretat per al barri i acabar amb els problemes que tenim cada dia amb les drogues, les baralles i la prostitució”. També van recordar que hi ha moltes okupacions d’habitatges en aquesta zona, així com incivisme. “Demanem a la Paeria i als polítics que, una vegada per sempre, ho solucionin i que el Centre Històric sigui un barri normal, com els altres”, va subratllar el seu president, Jaume Millas.

En aquest sentit, va assegurar que actualment “a molta gent li fa respecte moure’s per aquest barri” i va considerar que perquè prosperin les iniciatives previstes per dinamitzar-lo, o per impulsar la Seu Vella, primer cal “acabar amb aquests problemes”. No obstant, alhora el dirigent veïnal va voler expressar l’agraïment dels veïns a la Guàrdia Urbana “perquè fan una gran tasca, i si no fos per ells, molta gent hauria d’acabar marxant”.

D’altra banda, la junta de l’entitat veïnal va donar compte en l’assemblea anual de les activitats que preveu organitzar durant aquest any.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta

L'obertura del turisme estranger al juliol et sembla...

Carregant...
Load next