Els veïns de la Mariola tornaran a manifestar-se el pròxim dia 30

S.C.D.
13-11-2018
  • Els veïns de la Mariola tornaran a manifestar-se el pròxim dia 30

Entitats veïnals de la Mariola van decidir ahir celebrar una segona manifestació, després de la que van fer el 24 d’octubre passat, per demanar un pla de xoc immediat per al barri tant des del punt de vista urbanístic com social. El motiu de la mobilització, que serà el 30 de novembre, és que els veïns estan farts de propostes, bones paraules i enquestes veïnals que fan des de l’ajuntament, volen més fets i menys paraules i aquesta serà una manera de fer pressió, va assenyalar una portaveu de la plataforma, que va afegir que per a aquesta manifestació han contactat amb gent d’altres ciutats com Barcelona i Madrid perquè vinguin a donar-nos el seu suport.

A banda d’aquesta manifestació, les entitats veïnals també duran a terme una sèrie d’iniciatives per visibilitzar els problemes que té el barri. “Volem posar una pancarta a l’entrada de la Mariola per informar de la manifestació i penjar pels carrers de la ciutat llaços verds i negres per visibilitzar els problemes de la Mariola, que no pot esperar més per fer un pla social, perquè el barri s’està morint i no volem permetre-ho”, va afegir la portaveu.

Paral·lelament, l’ajuntament va començar ahir a fer les primeres consultes porta a porta als veïns dels blocs Mariola i de part del carrer Cardenal Cisneros per tal de conèixer l’opinió del veïnat sobre quines accions o mesures s’haurien de prendre per rehabilitar el barri. Es preveu que aquestes enquestes porta a porta es facin fins a la primera setmana de desembre i, a partir de les propostes dels veïns, es crearà un primer esborrany per al pla Mariola 20.000.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta