Empreses competiran per decorar arbres de Nadal a Naut Aran

M. CODINAS / R. RAMÍREZ
01-10-2019
  • Empreses competiran per decorar arbres de Nadal a Naut Aran

L’ajuntament de Naut Aran traurà a concurs la decoració i il·luminació dels arbres de Nadal a les diferents poblacions del municipi, a excepció de Baqueira. És la primera vegada que els llums i els treballs per muntar-los i desmuntar-los una vegada passades les festes es decidiran a través d’una licitació pública. Això és a causa que el consistori va rebre diverses ofertes de diferents empreses per a la realització del servei aquest any, per la qual cosa finalment ha optat per oferir el servei a licitació. “Moltes cases comercials van fer una crida a les portes del consistori per posar els llums nadalencs aquest any, motiu pel qual hem decidit treure-ho a concurs”, va explicar César Ruiz-Canela, alcalde de Naut Aran.

Les clàusules que regiran la concessió del servei es van aprovar al ple del 19 de setembre i estaran en exposició pública un parell de setmanes per a possibles al·legacions, reclamacions o suggeriments. El pressupost inicial del servei és de 1.000 euros per als arbres de les poblacions de Bagergue, Garòs, Gessa, Montgarri, Tredòs i Unha i de 2.000 euros per als arbres d’Arties i Salardú, i sumen un total de 10.000 euros per a vuit arbres.

La Diputació licita per 51.000 € els lots nadalencs

La Diputació ha tret a concurs els lots de Nadal amb què obsequia els treballadors de la corporació i els seus organismes autònoms per 51.716 euros. És la primera vegada en diversos anys que la compra d’aquests articles es decideix a través d’una licitació pública, segons van corroborar fonts de l’ens provincial. Aquest procediment es va utilitzar entre finals de la dècada passada i principis de l’actual, i es reprèn en un moment en el qual la institució, sota el nou govern d’ERC i JxCat, es proposa augmentar la transparència tant en contractacions com en adjudicació de subvencions.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta

Carregant...
Load next