En marxa la nova web del Pacte Social per Lleida

REDACCIÓ
10-09-2021
  • En marxa la nova web del Pacte Social per Lleida

Aquest matí ha tingut lloc a l’Ajuntament de Lleida la primera reunió de treball de la Comissió de Seguiment del Pacte Social per Lleida, que es va constituir oficialment el passat mes de juny per tal d’avaluar periòdicament el compliment dels compromisos assolits en aquest conveni signat per la Paeria amb les centrals sindicals més representatives de la ciutat.

Durant la trobada s’ha presentat la nova web que s’ha creat per tal de millorar la difusió del Pacte social i que pot consultar-se a l’adreça pactesocial.paeria.cat. En els diferents apartats d’aquesta pàgina s’explica què és el Pacte Social i es recull la informació sobre el contingut de l’acord, així com totes les notícies publicades durant el procés d’elaboració, signatura i posterior seguiment amb una comissió específica. També inclou un apartat amb els antecedents de pactes anteriors.

Avui també s’ha acordat el calendari de reunions sectorials amb les diferents regidories per tal de fer el seguiment del compliment dels acords del Pacte. Es celebraran quinzenalment seguint els 4 eixos de treball fixats, que són Governança i excel·lència operativa; Imatge projecció i promoció de la ciutat; Igualtat, diversitat i inclusió social; i Emergència climàtica, ambiental i sanitària.

A finals de novembre hi haurà una nova reunió de la Comissió de Seguiment per fer l'avaluació del primer any del pacte.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta

Recuperaries la salutació amb dos petons?