En marxa les obres per a bastir un centre geriàtric a l'antiga residència Pare Coll

REDACCIÓ
20-05-2022
  •  En marxa les obres per a bastir un centre geriàtric a l'antiga residència Pare Coll
    Peu de foto: 
    Mario Gascón (Ajuntament de Lleida)

L'empresa propietària de l'edifici de l'antiga residència Pare Coll del carrer Almodí Vell, a tocar de la Catedral, té en marxa les obres de rehabilitació i reforma d'aquest edifici per tal de transformar-lo en un nou centre geriàtric amb capacitat per a 73 places.

L'alcalde accidental, Toni Postius, ha visitat aquest dijous al matí les obres, on ha saludat els responsables de l'empresa promotora i ha destacat que des de la Paeria s'ha facilitat aquesta actuació. ". És un immoble que feia molts anys que estava tancat, en situació d'abandonament i el que vam fer és promoure que es rehabilités i posés en ús i que pogués tenir una utilitat. Vam tenir contactes amb empreses que estaven disposades a tirar endavant una residència per a la gent gran i com que es tractava d'un edifici catalogat els vam acompanyar en tot el procés de redacció del projecte perquè fos una realitat", ha assenyalat Postius.

L'operació comporta una inversió de prop de 3,6 milions d'euros i permetrà donar feina a 36 persones quan entri en funcionament l'any vinent la residència. En aquest sentit, Postius, que també ha estat acompanyat pel regidor d'Ocupació, David Melé, ha explicat que ha ofert als promotors d'aquest establiment la col·laboració de l'Institut Municipal d'Ocupació perquè aquests llocs de treball puguin provenir de les diferents borses de treball de què disposa.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta