En marxa tres carregadors municipals per a vehicles elèctrics a Torrefarrera

REDACCIÓ
Publicat: 
01-10-2022
Actualitzat: 01-10-2022 7:00
Temps aproximat lectura Temps aproximat de lectura:
  • En marxa tres carregadors municipals per a vehicles elèctrics a Torrefarrera
    Peu de foto: 
    Ajuntament de Torrefarrera
  • En marxa tres carregadors municipals per a vehicles elèctrics a Torrefarrera
    Peu de foto: 
    Ajuntament de Torrefarrera

L'Ajuntament de Torrefarrera ha posat en marxa tres estacions de recàrrega semiràpida per a vehicles elèctrics que facilitaran la càrrega dels vehicles dels veïns i visitants en tres ubicacions de la localitat.

Els tres punts de recàrrega, que han costat 25.300 euros, i compten amb una subvenció de 10.100 euros de l’Institut Català de l’Energia, s’han instal·lat al carrer Mare de Déu de Montserrat, al costat del consultori mèdic; al Passatge del Parc, al costat del pavelló; i al carrer Camí de les Comes, davant del CEI Torrefarrera.

Entre els tres punts, es podran carregar fins a cinc vehicles alhora. Fins a finals d'any, aquestes recàrregues seran gratuïtes, amb un temps màxim d'estacionament d'una hora, i posteriorment passaran a ser de pagament a preus assequibles.

"Es tracta d'una aposta decidida del consistori per la transició energètica, que posicionarà Torrefarrera com a punt central en la mobilitat elèctrica de la zona, a més de promoure una vila més verda i fomentar la mobilitat elèctrica entre els nostres veïns i veïnes", destaca Jordi Latorre, alcalde de Torrefarrera. 

En aquest sentit, cal recordar que la localitat compta ja amb una estació de supercarregadors de Tesla ubicada a l'Hotel Ibis de la localitat, única a la demarcació, i que aviat comptarà amb dos carregadors privats més de l'empresa Iberdrola, que s'instal·laran a la carretera N-230 i a la urbanització Les Comes.

Comparteix

També t'interessarà