En marxa una iniciativa a Benavent de Segrià per introduir en el món laboral als joves

REDACCIÓ
Publicat: 
23-06-2022
Temps aproximat lectura Temps aproximat de lectura:
  • En marxa una iniciativa a Benavent de Segrià per introduir en el món laboral als joves
    Peu de foto: 
    Ajuntament de Benavent de Segrià

L’Ajuntament de Benavent de Segrià ha posat en marxa un Pla d’Ocupació Juvenil, una iniciativa que té com a objectiu proporcionar a joves de 16 i 17 anys la seva primera experiència laboral durant els mesos d’estiu.

Els detalls del Pla es van donar a conèixer aquest dimecres en una reunió informativa celebrada a la sala del Casal Cultural i que anava adreçada als joves i també als seus pares i mares. Durant la trobada, se’ls va oferir informació sobre els torns, les tasques que hauran de desenvolupar i la retribució que rebran.

L’objectiu de tot plegat és que els joves d’aquestes edats s’iniciïn en el món del treball, adquireixin responsabilitats en quant a horaris i obligacions laborals i, a més, rebin una retribució que vingui a recompensar el seu esforç.

Pel que fa a les tasques a realitzar, seran les pròpies de la brigada municipal, de suport en els esdeveniments que organitza l’Ajuntament i coneixent el funcionament dels diferents equipaments, fent feines de conservació i de manteniment d’aquests espais i de l’entorn i altres labors a concretar.

Quant als horaris i torns, s’ha previst oferir una ocupació de mitja jornada, amb torns quinzenals; del 4 a 17 de juliol, del 18 al 31 de juliol, de l’1 al 14 d’agost i del 16 al 3 d’agost.

Durant la reunió es va lliurar als/a les interessats/des un full d’inscripció que hauran d’entregar, degudament omplert, a l’Ajuntament fins al 28 de juny. Al full hi ha de constar en quin torn estan interessats/des a treballar. Aquest full també està disponible al web de l’Ajuntament, on també hi ha tota la informació referent a aquest Pla d’Ocupació Juvenil 2022. D’entre totes les propostes que es presentin, s’escolliran els/les joves que es contractaran, que seran un total de 16.

Comparteix

També t'interessarà