Enginyers Lleida aposta per convertir les idees en nous valors amb Xavier Marcet

REDACCIÓ
20-01-2022
  • Enginyers Lleida aposta per convertir les idees en nous valors amb Xavier Marcet

Com crear un nou valor per als clients a través de noves propostes o solucions o com definir propostes de valor que la gent compri, aquestes seran algunes de les qüestions que l’expert Xavier Marcet abordarà el proper dia 31 de gener en una conferència oberta a la seu d’Enginyers Lleida per acostar la innovació, des d’una perspectiva pràctica, als professionals del col·legi. Marcet, consultor en estratègia, innovació i emprenedoria corporativa; centrarà també el seu discurs en l’avaluació de la innovació en una empresa, una qüestió força rellevant per definir si s’està davant un avantatge competitiu o no. Josep Pont, coordinador del grup de Treball d’Enginyeria i Empresa d’Enginyers Lleida, ha presentat l’activiat aquest dimarts acompanyat de Vicent Caballer, coordinador del Col·legi d’Enginyers Graduats i Enginyers Técnics Industrials de Lleida. 

La jornada, que es farà de forma presencial a partir de les 18.30 hores amb inscripció prèvia i gratuita a www.enginyerslleida.cat, porta per títol “Innovació i impacte. La innovació més enllà de la “innovation comedy” i pretén, entre altres coses, aclarir que sempre és un bon moment per innovar, per crear valors per als clients i adaptar-nos als canvis i context. A més exposarà que, per no caure en la “innovation comedy” o postureig de la innovació, cal que les empreses creixin i es vinculin realment a la innovació que ha de formar part del dia a dia empresarial.

Xavier Marcet és consultor en estratègia, innovació i emprenedoria corporativa format en postgrau a les prestigioses escoles de negocis UC Berkeley, IESE i ESADE i és llicenciat en Història per la UAB. Des de 2002 treballa posant accent en ajudar a empreses, universitats i administracions a desplegar models d’innovació orientats a obtenir resultats. El seu vast currículum inclou el desenvolupament de consultories internacionals en més de 20 països d’Europa i Amèrica per empreses com HP, Sony, Arauco, Grupo Suez, Repsol, Banc de Sabadell o Seat. Presideix la xarxa d’empreses Lead to Change; la start up 8Wires, l’Euncet Business School i l’Institut d’Arquitectura Avançada de Catalunya. És president fundador de la Barcelona Drucker Society i professor de la Barcelona School of Management de la Universitat Pompeu Fabra. Columnista habitual per temes de management del diari La Vanguardia, ha publicat diversos llibres sobre innovació.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta