Entra en funcionament el centre operatiu de la Guàrdia Urbana a la Mariola de Lleida

REDACCIÓ / Lourdes Farré
Publicat: 
03-06-2024
Actualitzat: 19-06-2024 12:00
Temps aproximat lectura Temps aproximat de lectura:
  • Entra en funcionament el centre operatiu de la Guàrdia Urbana a la Mariola de Lleida
    Peu de foto: 
    Dos agents de la Guàrdia Urbana atenent dos dones al centre operatiu del barri de la Mariola ©Oriol Bosch

Aquest dilluns ha començat a funcionar el centre operatiu de la Guàrdia Urbana a la Mariola, amb l'objectiu de proporcionar un punt fix d'atenció policial al barri. Situat al centre cívic, el centre obrirà de dilluns a divendres de les 11 a les 12 del matí i de les 16 a les 19 de la tarda. Durant aquestes hores, els veïns podran presentar denúncies o sol·licitar informació als dos agents de proximitat assignats. A partir de les set de la tarda, la Unitat Polivalent del cos policial, composta per 8 agents, patrullarà el barri per cobrir les hores més conflictives.

El nou Centre Operatiu de la Guàrdia Urbana a la Mariola de Lleida, en marxa el 3 de juny
Peu de foto: 
Presentació del nou Centre Operatiu de la Guàrdia Urbana a la Mariola ©Ajuntament de Lleida

L'alcalde de Lleida, Fèlix Larrosa, ha subratllat la importància d'aquestes mesures afirmant que "tots els ulls" estan posats en aquest barri per garantir la tranquil·litat, convivència i confort que mereix. Larrosa ha destacat que aquestes "accions intensives" no es limiten a l'àmbit policial, sinó que es complementen amb altres iniciatives en matèria de dinamització comunitària.

El centre operatiu de la Guàrdia Urbana a la Mariola vol consolidar-se com un referent de seguretat per als veïns del barri. A més de les patrulles convencionals, es reforçarà el contacte diari amb comerciants, associacions i entitats locals, incrementant també els controls de seguretat ciutadana per prevenir robatoris. També es preveu augmentar els controls de trànsit a les principals cruïlles del barri, donat que s'han detectat curses de vehicles.

L'alcalde Larrosa ha visitat el centre en les seves primeres hores de funcionament, desitjant "sort" als agents que hi treballen i ressaltant la necessitat de compartir l'espai públic amb dignitat. Segons Larrosa, les mesures implementades responen a la necessitat de proporcionar un entorn segur i acollidor per als residents del barri.

Comparteix

També t'interessarà