Es presenta el programa d’activitats de Lleida Jove per al curs 21-22

REDACCIÓ
22-10-2021
  • Es presenta el programa d’activitats de Lleida Jove per al curs 21-22
  • Es presenta el programa d’activitats de Lleida Jove per al curs 21-22
  • Es presenta el programa d’activitats de Lleida Jove per al curs 21-22

El regidor de Joventut, Ignasi Amor, ha presentat aquest dijous la nova programació d’activitat de Lleida Jove per al curs 21-22. Com a novetat, s’ha plantejat una agenda d’octubre a juny i una altra que concentrarà la programació d’estiu, així com la coorganització entre l’Ajuntament de Lleida i una desena d’entitats de la ciutat.

En aquest sentit, Amor ha explicat que es preveu una programació de durada de curs i una altra per a l’estiu, trencant amb les programacions trimestrals. Els motius són l’interès en combinar activitats de durada llarga per al curs amb una durada més curta durant la programació d’estiu (amb activitats més intensives).

A més de les activitats de llarga durada (grups), s’incorporen les activitats puntuals programades en el moment i també informació dels serveis fixes de LleidaJove (Bucs Musicals, Coworking, Serveis d’orientació, Psicoconsulta Jove).

L’objectiu, ha destacat el regidor, és buscar anar ampliant la coorganització de les activitats amb entitats juvenils i  altres institucions. En aquest sentit, en aquest curs Lleida Jove ha comptat amb les següents entitats i institucions: La Cristaleria, Associació Capoeira Topazio, Club de  Muntanya i Escalada de Pardinyes, Grup Mist Up, Associació AntiSida de Lleida, Osmon, Diputació de Lleida i Fundació Barça, Programa d’Atenció Sexual i reproductiva del departament de Salut de la Generalitat de Catalunya, Xarxa nacional d’Emancipació Juvenil de la Generalitat de Catalunya i el Consell català de l’Esport de la Generalitat de Catalunya.

Nou disseny i nova imatge

El disseny de la proposta ha anat a càrrec d’Albert Garrigó. Així, la proposta compta amb un llibret on es mostren les activitats, les propostes i els serveis de Lleida Jove i que serà difós en format imprès i en format digital. A més, serà la base de tota la difusió d’activitats concretes, amb el lema “Perquè fem la LleidaJove”.

Organització de les activitats segons la durada

Pel que fa als grups, hi haurà activitats de de trobada setmanal on es trenca el amb el format taller per anar cap a un format de durada més llarga (curs), on els participants del grup tenen un paper molt més actiu i on es possibiliten les relacions d’amistat i la participació.

La temàtica dels grups va relacionada amb les propostes que arriben de les associacions i les demandes dels i les joves participants a les activitats de LleidaJove.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta