Es salta el toc de queda, condueix de manera temerària i es nega a fer la prova d'alcoholèmia a Lleida

REDACCIÓ
15-04-2021
  • Es salta el toc de queda, condueix de manera temerària i es nega a fer la prova d'alcoholèmia a Lleida
    Peu de foto: 
    Imatge d'arxiu (Miquel de Santiago)

La Guàrdia Urbana de Lleida ha denunciat aquest dijous un home que, a les 00:25, conduïa fent accelerades contínuament a la Rambla d’Aragó. Els agents han comprovat que el conductor del turisme, de 40 anys i nacionalitat Espanyola, mostrava símptomes evidents de conduir sota la influència de begudes alcohòliques, l’han requerit perquè fes la prova d’alcoholèmia negant-se a realitzar-la.

La dotació policial ha fet les denúncies i les diligències penals per conduir sota els efectes de begudes alcohòliques i negar-se a la realització de la prova, a més, ha estat denunciat per no fer ús de la mascareta i incomplir l’horari de confinament nocturn.

Els agents policials també van detenir un home el dimecres pels abusos sexuals denunciats per les seves dues companyes de pis

Condeix sense permís i en contra direcció al carrer Sant Martí

Aquest diemcres, les 21:30 hores, una patrulla va aturar un furgó que circulava en contra direcció al carrer Sant Martí. Els agents van comprovar que el conductor , de 33 anys i nacionalitat Espanyola, mai havia obtingut el permís de conduir.

A més, el vehicle no disposava d’assegurança obligatòria ni ITV en vigor. La dotació policial va fer les denúncies i les diligències penals per conduir sense permís en vigor. El vehicle va ser retirat pel servei de grua al dipòsit municipal. 

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta