'Escenaris singulars' fa parada a Almenar

REDACCIÓ
16-08-2021
  • preview escenaris singulars almenar
  • 'Escenaris singulars' fa parada a Almenar

El projecte cultural ‘Escenaris singulars’, impulsat per l’àrea de Cultura del Consell Comarcal del Segrià, fa parada a Almenar des del 15 d’agost. Després de recórrer Torres de Segre i Soses, arriba a El Fossar de Santa Maria per donar a conèixer la història d’aquest i gaudir d’un espectacle poètic-musical.

La jornada començarà amb una explicació de la història del fossar i del seu entorn, així com una explicació de l’origen del coc d’Almenar, que més tard es donarà a tastar. Això serà a les 19.30h, i una vegada finalitzada la part patrimonial, Enric Kahn i Andrea Quirós oferiran l’espectacle poètic-musical ‘Camins cap a la introspecció’.

Fins al 5 de setembre es podrà gaudir de tres jornades més. El pròxim escenari que es visitarà serà l’església de Sant Salvador de Torrebesses on es podrà veure el teatre per a tots els públics ‘La venjança de don Mendo’, de Teatre del Tailón, el dissabte 21 d’agost.

Les dues darreres cites arribaran simultàniament el 5 de setembre: d’una banda, a la Farmàcia Tomàs Pinyol de Llardecans amb Pop Pino Quartet, que oferirà ‘Love Songs’, una sessió de pop en format de música de cambra; i de l’altra, a l’església de la Nativitat de Montoliu de Lleida amb un concert amb el quartet vocal EnCantades. “Espais singulars” - Patrimoni arquitectònic i arts escèniques amb visió de territori 2021’ - és un projecte que ofereix accions culturals diverses d’artistes vinculats a les arts vives en espais patrimonials del Segrià dotats de simbolisme arquitectònic, història i identitat, amb iniciatives al voltant de les arts escèniques (música, dansa, teatre, circ...) per posar en valor els béns d’interès cultural del territori. La iniciativa compta amb el suport de la Diputació de Lleida a través de  l’Institut d’Estudis Ilerdencs.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta