Escombraries a Alfarràs, que avui inicia el porta a porta

REDACCIÓ
19-11-2018
  • Escombraries a Alfarràs, que avui inicia el porta a porta
  • Escombraries a Alfarràs, que avui inicia el porta a porta

Diverses bosses d’escombraries s’acumulaven ahir als carrers del municipi d’Alfarràs en ple procés de retirada dels contenidors tradicionals i a l’espera de la recollida porta a porta que s’inicia avui. L’alcalde d’Alfarràs, Kleber Esteve, va assenyalar que durant la jornada d’ahir ja s’havien retirat la majoria dels antics contenidors i que aquest matí es repartiran els nous dipòsits per als comerços i per a les empreses. Serà aquesta nit, a partir de les deu, quan s’iniciarà el nou sistema de recollida d’escombraries.

Veïns contraris “van llançar” ahir escombraries als carrers com a protesta al canvi. Primer s’havien plantejat deixar-la a la porta de l’ajuntament del municipi, encara que després van decidir deixar-la on s’ubicaven els antics contenidors. El nou sistema de recollida domiciliària també s’iniciarà als pobles d’Alguaire i d’Almenar. Aquest últim ja va anunciar que multarà aquells ciutadans que no apliquin el porta a porta.

Per la seua part, Alguaire no preveu sancions als ciutadans i analitzarà com funciona el nou servei de recollida domiciliària i la resposta veïnal.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta

T'agrada l'enllumenat i la decoració de Nadal als carrers de Lleida?

Carregant...
Load next