Estrena dels curtmetratges Palma Produccions 2022

REDACCIÓ
10-06-2022
  • Estrena dels curtmetratges Palma Produccions 2022
    Peu de foto: 
    Mario Gascón (Ajuntament de Lleida)

El CaixaForum Lleida ha acollit l’estrena dels curtmetratges Palma Produccions 2022. El regidor de Joventut, Festes i Esports, Ignasi Amor, ha presidit el lliurament dels premis Palma d’Or als 12 curts realitzats en aquesta novena edició per més de 100 joves de diferents instituts durant el curs escolar.

Palma Produccions és un projecte que permet a grups de joves enregistrar curtmetratges amb suport professional. Aquest any LleidaJove ha produït 1s curts realitzats per més de 100 joves de diferents instituts durant el curs escolar.

L’estrena és una paròdia dels Oscar de Hollywood. Amb una catifa vermella a la porta del CaixaForum, els actors i actrius han arribat amb cotxes d’època amb la col·laboració del Club de Vehicles Històrics. Un cop dins han passat pel photocall i després s’han visionat tots el curts i tot seguit s’han lliurat els premis Palma d’Or.

Els curts que han participat en aquesta edició són: “Fins al final”, “No es otro corto de institutos”, “Dj Jowi Jow del grup”, “Tot està a les teves mans”, “Qüestió de dits”, “Una tarda a l’institut”, “Mate CSO”, “Scape Class: edició Sartre”, “La nueva ola”, “La decouverte d’un toujours”, “Le’ts Coop. El documental” i “Respeta”.

Els instituts que han participat són: Institut Maria Rúbies, Institut Escola Hoteleria i Turisme de Lleida, Institut Ronda, Instituts Josep Lladonosa, Institut la Mitjana, Institut Castell de Templers, Institut Escola del Treball i +Divendres.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta