Eva Ribalta, bronze al Campionat de Catalunya de Sidamon

REDACCIÓ
02-09-2019
  • Eva Ribalta, bronze al Campionat de Catalunya de Sidamon

L'atleta lleidatana Eva Ribalta (Xafatolls), es va penjar la medalla de bronze en el Campionat de Catalunya de Milla Absoluta i Màster, que es va celebrar coincidint amb la V Milla Urbana de Sidamon. La competició va coronar com a campions a Mostafa Benslimane (Cornellà At.) i Miriam Ortiz (AA Catalunya).

Eva Ribalta va travessar la línia de meta amb un temps de 5 minuts i 52 segons, a quatre segons de la medalla de plata. L'or i el títol de campiona de Catalunya va ser per a Miriam Ortiz (AA Catalunya), que va parar el crono en 5.38, mentre que la plata va ser per a Laura Cebollada (UA Barberà), amb 5.48. 

La cita va incloure una carrera inclusiva, l'objectiu de la qual era promoure la igualtat social, l'esport i la salut

En la categoria masculina el títol de campió va ser per a Mostafa Benslamine (Cornellà At.), que va fer un temps de 4.37, mentre que el segon lloc va ser per a Àngel Mullera (Lloret La Selva), amb 4.39. La medalla de bronze va ser per a Roger Vila (Barcelona At.), amb 4.43.

En la categoria Màster 50 el títol va ser per a José Aranda (CE Picornell), que va fer una marca de 5.15. Li van acompanyar en el podi José Luis Serrano (CE Penedès), amb 5.19 i José Reina (ISS-L’Hospitalet), amb 5.25.

En les proves obertes populars el podi masculí el van ocupar Joan Torné (Ind), Sergi Contreras (Ind) i Francesc Gironés (Ford Lamsauto) i en dones Berta Gasol (Ultra), Ivet Flotats (Xafatolls) i Lausa Tomasa (CA Berga).

Aquesta edició de la Milla de Sidamon també va comptar amb una carrera inclusiva, denominada "Capacitats Diferents", prova que promovia la igualtat social, l'esport i la salut i l'objectiu de la qual era que tothom fes esport conjuntament, independentment de quals fossin les seves capacitats. La jornada va reunir  500 atletes.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta