Èxit de públic a la programació cultural d’estiu de Tàrrega

REDACCIÓ
25-08-2019
  • Èxit de públic a la programació cultural d’estiu de Tàrrega

Prop d’un centenar d’activitats nodreixen la programació cultural d’estiu a Tàrrega, en la qual brillen els concerts del centenari de la Societat Ateneu. El municipi ofereix de juny a setembre una variada programació de concerts, cinema, arts escèniques, festes, sardanes i vetllades a la fresca que amenitzen les estones de vacances. És un ampli catàleg de propostes programades des de l’àrea municipal de Cultura, el teixit associatiu i el sector privat de bars i terrasses.

Una de les darreres propostes del calendari estival ha estat el lluït concert d’havaneres que la nit del divendres 23 d’agost omplí els jardins de la Societat Ateneu. Els Pescadors de l’Escala, agrupació emblemàtica del gènere, foren els protagonistes d’una vetllada multitudinària que s’emmarcà també dins el centenari de l’esmentada entitat, efemèride que es commemora amb un extens programa d’actes. El concert, on no faltaren els valsets i les cançons de taverna, comptà amb el suport de l’àrea municipal de Cultura.

La Societat Ateneu ha programat amb èxit altres concerts durant l’estiu amb noms com Walkin’ Roots, Ariga Soul o Escape de Jazz, també en el marc de commemoració del seu centenari. D’altra banda, el consistori ja oferí un altre concert d’havaneres el passat 9 d’agost a càrrec del grup Fulles de Tardor, que congregà molt de públic a la plaça dels Comediants. A la programació d’estiu de la capital de l’Urgell encara figuren més al·licients fins al setembre, com és el cas de l’actuació del cantautor Pau Vallvé avui, diumenge 25 d’agost, al terrat de Cal Trepat (en el marc del cicle “Terrats en Cultura”) i les festes majors d’Altet, Riudovelles i El Talladell entre altres propostes.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta

Seguiries estrictament les restriccions d'un nou confinament?