Èxit d’un curtmetratge postproduït al Magical

R. BANYERES
25-11-2018
  • Èxit d’un curtmetratge postproduït al Magical

El curtmetratge Impacto, rodat entre Lleida i Andorra i postproduït íntegrament al Magical Media, està gaudint d’una gran acollida als festivals tant nacionals com internacionals. Precisament avui es projectarà al Festival Internacional de Curtmetratges de Saragossa, un certamen qualificador per als premis Goya. Això implica que en cas que guanyi, el film estaria preseleccionat per competir a la gala dels Goya de l’any 2020.

El seu director, Hèctor Romance està molt satisfet de poder participar en el certamen aragonès perquè “és un dels més importants d’Espanya i el nostre curt ha passat el filtre d’entre més de 3.000 treballs i ha quedat entre els quaranta finalistes d’aquesta edició”. És conscient que “és molt difícil guanyar, perquè hi ha molt nivell, però per a nosaltres el premi ja és haver estat seleccionats”.

Romance també va recordar que l’altre camí per arribar a la preselecció dels Goya és que resulti seleccionat en cinc festivals puntuables més. El director va destacar la “gran qualitat” de les instal·lacions del Magical, sobretot “la sala Místika i la de postproducció de so permeten comprovar quin serà el resultat en pantalla gran tant en color com en so”. Una bona mostra de l’acollida d’Impacto és que ja ha estat seleccionat per participar en setze festivals nacionals i internacionals.

Entre aquests últims, destaquen el Festival Internacional Fake Flesh Film Fest del Canadà, l’Horrorant Film Festival de Grècia, The Umprecedented Cinema d’Estònia, el Festival La Cruz i el Mar de Veneçuela, Sound and Image Challenge International Film Festival de la Xina, el Festival del Cinema de Tarausi d’Itàlia, el Festival de Cine de Bogotà, a Colòmbia, Linares Fantástico de Mèxic o Terror Córdoba d’Argentina.

Entre els estatals, ha pogut veure’s al Festival Internacional de Curtmetratges El Cuervo de Navarra, el Festival Internacional de Cinema de la Cerdanya o Fangofest Amposta, entre d’altres.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta