Exposició del II premi d'il·lustració del Segrià

REDACCIÓ
Publicat: 
24-02-2022
Temps aproximat lectura Temps aproximat de lectura:
  • Exposició del II premi d'il·lustració del Segrià

L'exposició itinerant del II Premi d'Il·lustració del Segrià iniciarà, a partir de l'1 de març, un recorregut que la durà a vuit municipis de la comarca. La mostra està formada per disset creacions, entre elles les guanyadores i les finalistes del premi, que en aquesta segona edició (2021) reflexionen al voltant del monòleg final d’El Projecte Dànau’, de la dramaturga Núria Casado, amb una interpretació personal de cada artista.

El propòsit d’aquesta experiència és donar a conèixer al territori els il·lustradors i il·lustradores participants en aquest certamen organitzat per l’àrea de Cultura del Consell Comarcal del Segrià.

Després d'estar exposada al vestíbul del Consell Comarcal, la mostra comença el seu recorregut per la comarca a Corbins, on es podrà visitar a la Biblioteca de l’1 al 13 de març a partir de les quatre de la tarda. Més endavant l’exposició visitarà Aspa (del 28 de març al 10 d’abril), Massalcoreig (25 d’abril-8 de maig), Puigverd de Lleida (23 de maig-5 de juny), Artesa de Lleida (20 de juny-8 de juliol), Llardecans (15 d’agost-31 d’agost), La Granja d'Escarp (12 de setembre-25 de setembre) i Els Alamús (7 de novembre-20 de novembre).

L’exposició itinerant del Premi Il·lustració del Segrià té com a objectius premiar i donar a conèixer la il·lustració en totes les seves àrees d’aplicació; fomentar els valors de la il·lustració com a mitjà expressiu i eina de comunicació; donar visibilitat als autors i autores de la il·lustració gràfica de les Terres de Ponent i descobrir nous talents en l’art de la il·lustració entre el col·lectiu juvenil.

La iniciativa compta amb el suport de la Diputació de Lleida a través de l'Institut d'Estudis Ilerdencs.

Comparteix

També t'interessarà