Famílies del Pallars reclamen la creació d'una llar d'infants a l'escola de Ribera de Cardós

ACN
04-03-2021
  • Famílies del Pallars reclamen la creació d'una llar d'infants a l'escola de Ribera de Cardós
    Peu de foto: 
    Imatge del 22 d'abril del 2016

Un grup de famílies de la Vall de Cardós (Pallars Sobirà) han iniciat una recollida de signatures per reclamar a l'Ajuntament la creació d'una llar d'infants. Aquesta s'hauria d'incloure a l'escola els Minairons de Ribera de Cardós. Les famílies promotores del manifest, emplacen al consistori a crear una taula de treball per tal d'aconseguir un espai i projecte educatiu consensuat i engrescador per tota la comunitat educativa. El Pla de Desenvolupament Local Sostenible de les Valls de Cardós, que va resultar d'un procés participatiu (2015-17) ja va recollir aquesta proposta i va concloure que és prioritari millorar serveis i infraestructures i enfortir l'Escola com a estratègia de dinamització i desenvolupament local.

La taula de treball hauria d'estar formada per l'Ajuntament de Vall de Cardós, representants de d'altres ajuntaments de la Vall Cardós, l'Escola els Minairons, i representants de les famílies interessades per tal d'aconseguir aquesta llar d'infants.

A les famílies els agradaria que la llar d'infants que reclamen és pogués inaugurar el pròxim curs 2021-22 i amb aquesta idea han iniciat una recollida de signatures per reclamar a l'Ajuntament començar a treballar al respecte.

Els pares i mares argumenten que la llar d'infants és necessària a la vall perquè és un "atractiu per a fixar població estable i un element estratègic per revertir l'actual envelliment de la població". Veuen la llar d'infants com "un agent de cohesió" entre els pobles de la Vall i de "conciliació laboral" de les famílies que hi viuen.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta

Renoves l'armari cada tardor?